sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

8# Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu?

Moi!
11.3 oli "tuplaratsastuspäivä", sillä menin Awan kanssa. Menin ilman satulaa ja ihan nopeesti lähinnä käyntiä ja muutamat ravit. Poni oli tosi kiva, kun ei ollut vapaatakaan alla, sillä käytiin torstaina Annikan kanssa ajamassa poni. Tilsaa tuli aika reilusti, että niitä piti olla putsaamassa koko ajan. Awa pyöristyi hiukan jo ravissa, mutta pysytään edelleen lähinnä ponin ajelussa ja ratsastus pidetään nimenomaan mielenvirkistyksenä.



Pahoittelen kuvien laatua, kännykällä otettuja.


Mullahan oli siis myös Jojopäivä. Se ei mennyt ihan putkeen taaskaan. Jojo oli jo hoitaessa tosi rasittava, mutta saatiin poni kuitenkin kuntoon ja mentiin kohti maneesia. Mentiin alkukäyntien jälkeen toisessa päädyssä  ravikahdeksikkoa. Jojo taas kerran kyttäili kaikkea mahdollista, mutta toimi ihan hyvin, kunhan sai sen liikkumaan eteen. Tehtävä oli joka tapauksessa meille aika helppo ja se meni omasta mielestä ihan kivasti.
Sitten otin laukkaa vasemmalle ympyrällä. Laukka nousi kivasti ja Jojo tuntui ihan hyvältä, vaikka se roikkui vähän ohjaa vasten. Vaihdoin suuntaa ja nostin taas laukan. Jojo nosti kyllä hyvin, mutta se tuntui tosi vaivalloiselta ja se makasi täysin ohjassa, mutta mentiin sitten ravaamaan pääty-ympyrälle. Jojo tuntui ihan kivalta. Päätin sitten  nostaa sen oikean laukan uudelleen ja ratsastaa sen kivemmaksi. Jojo meni samalla tavalla, KUNNES tiputti laukan ja nostin heti uuden. Se suihkaisi oikein kunnolla vauhtiin ja jostain käsittämättomästä syystä lopetin heti kun poni yritti karata hallinnasta. Sen jälkeen ponista tuli kauhea, se yritti laukata jatkuvasti ja oli erittäin jäykkä. Siinä aika kauan koitin saada ponin pehmenemään ja onnistuin loppuun ihan ok.
Jäi ratsastuksesta aika huono fiilis, mutta onneksi päästään valmennuksiin, jospa se meidän ongelma alkaisi ratkeamaan kohta..


Meillä on muuten 27.3 Jojon kanssa 1-tason koulukisat jossa mennään Helppo Ö eli joku raviohjelma. Mennään se koska en koe olevani valmis kannuksiin...
Sit 21.3 on Susanna Kuparin valmennus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat