keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

10# Arvostelussa osa 1, Eurohunter Jane untuvatakki

Kivaa keskiviikkoa! Ajattelin blogin aktiivisen pitämisen avuksi, että keskiviikkoisin on tulossa aikaisemmin kirjoitettu ajastettu postaus, joka ei liity treeneihin, tai on sivuseikka. Ratsastuspostaukset tulisivat viimeistään sunnuntaina. Toivon todella, että saan pidettyä aktiivisuudesta kiinni! Mutta asiaan.
_________________________________________________________________________________
Ensimmäinen keskiviikkopostaus olisi siis varustearvostelua. Ensimmäiseksi arvosteluun pääsee niinkin vanha tuote kuin Eurohunter Jane untuvatakki. En ole ihan varma saako tätä takkia enää mistään uutena, mutta arvostelen tän silti, koska herättää mulle mielipiteitä suuntaan ja toiseen.

Mulla on siis tää kyseinen takki lilan värisenä, mutta tässä kaikki värit:


Itse tykkään enemmän ulkonäöllisesti mustasta ja ruskeasta takista, mutta lila on kyllä ihan kiva kanssa. Eniten ärsyttää kuinka runsas takki on, tosi muhkea ja leveä. Toki plussana on, että turvaliivi mahtuu takin alle, mutta sitten tietenkin takki on liian kuuma ratsastaa, jos menee maneesissa. Takin hihoissa on vetoketjut, jotta hihoja voi säätää, mutta esimerkiksi hevosta taputtaessa paljaalla kädellä, se hakkaa kättä kipeästi.
Olen pitänyt takkia koulutakkina ja tallitakkina, se on käytännöllisen pituinen ja erittäin lämmin. Tikkaukset ovat mielestäni ihan kivat. Vetoketju pysyy hyvin kiinni.
Kärkkäisellä tämä takki on maksanut 69€ ja täytyy sanoa, että sitä hintaa en tästä takista maksaisi. Ostettiin käytettynä viidellä eurolla, siihen nähden hyvä takki.

KOULUARVOSANOIN: 6½



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat