perjantai 18. maaliskuuta 2016

11#Arvostelussa osa 2, Imperial Riding Loraine -hanskat

Moikka! Ajattelin alkaa tekemään myös perjantaisin näitä "ihmepostauksia", mutta perjantain postaus voi välillä jäädä välistä. Toivon, että tykkäätte näistä, sillä itselläni on paljon ideoita näihin!
_________________________________________________________________________________
Tänään kuitenkin jatketaan varustearvosteluja, syynäävän katseen alla tälläkertaa Imperial Riding Loraine ratsastushanskat. Näistä on kyllä aika positiiviset mielipiteet!
Ylhäällä on siis kyseiset hanskat mustan värisenä. Tykkään näiden ulkonäöstä tosi paljon! Sopivan yksinkertaiset, mutta blingiä on silti kivasti. Näissä on etusormen ja peukalon päissä erilaista kangasta, jolla pitäisi voida käyttää älypuhelinta. Testailin sitä äsken ja kyllä, älypuhelimen näyttö ottaa näistä tosi hyvin! Helpottaa huomattavasti kuvien ottoa, kun ei tarvitse ottaa vaikka ponin selässä hanskoja pois.
Näissä hanskoissa on tosi hyvä pito ja ne ovat mukavat kädessä. Käsineet ovat sopivan ohuet ja hyvät kesämenoonkin, mutta jostain syystä mun paleltuvat kädet ei edes talvella jäädy, ehdottomasti hyvä hankinta!
Vielä plussana tuon ranteen tarran pysyvys. Se ei muiden mun hanskojen tavoin ikinä avaudu kesken kaiken, vaan pysyy visusti kiinni.

Maksettiin näistä kärkkäisellä 29,90€, mutta esim Porin Riding Sportissa nämä ovat 35€, hintalaatusuhde on näissä mun mielestä tosi hyvä.
Tästä pääset kärkkäisen näihin, sieltä saat ehkä halvimmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat