torstai 24. maaliskuuta 2016

13#Susanna Kuparin valmennus 21.3

Moi!
Pääsin viimein kirjoittamaan siitä Susannan valmennuksesta, joka oli maanantaina. Sehän ei siis mennyt ihan putkeen...
Laitettiin Jojo kuntoon ja mentiin maneesiin, kun valmennus alkoi. Mennään siellä kisoissa siis Helppo Ö, joka on Torpan ratsastajien raviohjelma, mutta harjoiteltiin c:2sen  juttuja, kun se toinen valmennuksessa olija menee sen ja raviohjelma on niin helppo.
Mentiin alkuraveja, kun Jojo säikähti. Ei mitään ihmeellistä, kerettiin mennä ehkä kierros, kunnes poni säikähti taas ja teki pikkupukin. Koitin vaan ratsastaa sisäpohkeella ponia, joka säikkyy jokaista kahahdusta ja ravuria joka menee tiellä. Sain ponin hiukan paremmaksi ja mun piti ottaa laukkaa keskiympyrällä. Se meni ihan hyvin, vaikka poni oli aika vauhdikas.
Otettiin muistaakseni laukkaa myös toiseen suuntaan ja sen jälkeen tultiin keskihalkaisijalla pysäytys, meni hyvin. Jojo päätti parikertaa sätkyä myös nyt, mutta ei enää niin pahasti. Mentiin sitten keskiravia lävistäjällä ja tunnetusti vauhtiponilla se oli melko helppoa.
Jojo hakeutui lopussa peräänantoon ja meni muutenkin todella kivasti(paria säikähdystä lukuunottamatta), mutta kamerassa loppui akku ennen valmennusta, joten ei saatu kuvia.
Kaikenkaikkiaan valmennuksesta jäi vähän huonot feelingit, mutta kyllä se loppu oli kiva ja pikku pukitkin tuntui tosi hassuilta väkisin veti hymyyn.
Kauhulla odotellen sunnuntain koetuksia!

Awa joskus 2012-2013 pikkuIida kyydissä, hiiaaano!
Sain viimein luvan äidiltä ajella Awaa tuolla teillä yksin, mutta tällähetkellä pellollakin on rata, joten ajan siellä. Ponilla kyllä ravi käy ja harmittaa, kun kaikki Ylivieskan sarjat on 3.15 paalu ja Awa joutuisi 140m pakille niin ei viitsitä ilmoittaa. Pakko kai katsella noitakin raveja missä toinen meidän kilpailevista juoksisi aika alkupäässä raveja niin Awan sais lykättyä mukaan jos sarja on hyvä.

Mutta ensi kertaan
-IIDA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat