perjantai 9. joulukuuta 2016

40#JOULUKALENTERI LUUKKU 9 - Awan startit tänä vuonna

Ihanaa joulukuun yhdeksättä kaikille!

Tässä luukussa ajattelin kertoa vähän Awan tämän kauden starteista, miten ne menivät ja muutenkin vähän kaikenlaista niistä. Ei kun aloitetaan!

Härmä 25.6
Eli Awan kausi alkoi Härmässä, mailin matkalla. Se oli ollut vähän kevyellä, mutta ajateltiin että kyllä se mailin menee kun se on sille paras matka. Awa lähti Elina Miettusen ohjastamana 20m pakilta. Awalla kokeiltiin vetopalloja. Alkumatkasta se oli laiska, mutta hyvällä ravilla. Loppumatkasta Elina veti korvat auki, niin poni huononsi ravia. Maalissa se oli kuudentena ajalla 2.49,0 eli melkein ennätyksen poni juoksi.

Kaustinen 27.6

Yhden välipäivän jälkeen Awalla oli startti Kaustisella. Itse jäin kotiin, koska olin keuhkokuumeessa. Awa lähti 40m pakilta, Sanni Kuusisto rattaillaan.  Poni oli tosi hyvä, kunnes lopussa toinen poni tuli painostamaan ja Awa poksahti laukalle. Tulos oli hylätty maalilaukka sijalta 4, aika olisi ollut 2.44,1, eli ennätys olisi mennyt neljällä sekuntilla. Poniin sai olla tyytyväinen.

Reisjärvi 6.7

Reisjärvelle lähdettiin vähän sekalaisissa tunnelmissa, koska minä ja äiti oltiin molemmat ennen sitä keuhkokuumeessa ja Awalle ei keretty antaa laseria eikä hieroa. Awa lähti Elinan kanssa 60m pakilta. Poni oli huonolla ravilla, mutta loppusuoralla se paransi ravia ja ehti neljänneksi, melkein jopa kolmanneksi. Elina sanoikin että Härmässä olisi saanut olla 1100 ja maili tuolla Reisjärvellä. Aika oli jotain 2.51



Kaustinen 11.9

Awa pääsi pitkästä aikaa monteen. Itse olin Veeran mukana ratsastuskisoissa, mutta äiti, iskä ja kaverini oli Awan kanssa. Hienostihan se meni, Awa voitti, ylivoimaisesti. Tietenkin olin ihan super ylpeä ponista, aika oli 2.55,6.


Ylivieska 23.10

Ylivieskassa rattaille lähtikin Awalle ihan uusi kuski, eli Nina Honkanen. Lämmityksessä Awa oli vähän vetämätön, mutta startissa se skarppasi ja kiri hienosti loppua, melkein kiri Elinasta ohi, mutta ei ihan, hieno poni oli, ravi ei taaskaan ollut ihan priimaa, vaikka ihan kelvollisesti menikin. Aika oli suht ok, 2.53,5.

Kaustinen 27.11

Tästä startistahan on postaus jo valmiina, joten sen enempää en ala selittelemään. Hieno kakkonen poni oli, ajalla 2.57,2.

Kokonaisuudessaan olen kauteen ihan tyytyväinen. Startteja tuli 6 statistiikalla 1-2-0

2 kommenttia:

Suosituimmat