keskiviikko 7. joulukuuta 2016

38#JOULUKALENTERI LUUKKU 7: Anniinan valmennus Pinjalla

Ihanaa joulukuun seitsemättä kaikille!
Tämä nyt on jo toinen arkityyppinen luukku lyhyen ajan sisään, mutta toivottavasti tykkäätte silti.
Anniina kävi tuossa lauantaina meillä valmentamassa ja menin Pinjalla.
Itse valmennukseen:

Aloitettiin ihan tuollaisella simppelillä tehtävällä käynnissä, jossa piti tulla molempiin päätyihin ympyrä ja aina sen jälkeen lävistäjä. Vähän kuin kahdeksikkoa, johon lisättiin pääty-ympyrät.

Tehtävä meni mulla ja Pinjalla ihan hyvin, paitsi en itse meinannut muistaa tehdä niitä lävistäjiä. Tehtiin samaa myös ravissa, joka meni hyvin myöskin ja Pinja oli hyvin kuulolla. Tehtiin myös sillä tavalla, että otettiin ravista pysähdys lävistäjien keskelle. Ne menivät ihan kelvollisesti, olisi voinut mennä vähän paremminkin. Kerettiin tulla myös pari kertaa se pääty.ympyrä laukassa, ennen kuin Pinja alkoi kuskaamaan mua.



Tultiin sitten ihan vain laukkaa pääty-ympyrällä, jossa aluksi Pinja veti päätä alas ja kiihdytteli ihan oman mielensä mukaan. Meidän piti laukata vaikka kuinka monta kierrosta sitä ympyrää, että saatiin kelvollinen laukkaympyrä.
Sitten otettiin keskiympyrällä käynnistä nostoja, muutama askel laukkaa, käynti ja taas nosto. Aluksi laukattiin monta ympyrällistä, ennenkuin sain Pinjan käyntiin, mutta kyllä se sitten alkoi sujua.
Viimeisenä laukkatehtävänä tultiin isoa kahdeksikkoa, jonka keskellä vaihdettiin käynnin kautta laukka. Vaihdettiin kyllä muutaman kerran ravin kautta, mutta muuten meni hyvin.



Valmennus oli kyllä ihan älyttömän tehokas, oltiin molemmat ihan poikki, sekä poni, että minä. Jäi ihan hyvä mieli, vaikka paremminkin olisi voinut mennä.


Kantapää :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat