perjantai 21. huhtikuuta 2017

56#Huomattavaa laiskuutta

Moikka!
Nää mun postausvälit on ihan törkeen pitkiä! Siis pitäis vaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella vähän useammin. Kuitenkin, nyt kun olen taas täällä, ajattelin kertoa kolmesta startista, jotka olivat tämän postaustauon aikana, eli Seinäjoki 31.3, Kaustinen 15.4 ja Ylivieska 17.4.

Seinäjoki 31.3
Tähän starttiin lähdettiin ihan vain, koska Awa on todella hyvä monteponi ja tämä tosiaan oli monte. Kun pääsimme perille, iskä kävi kahvilla ja haettiin voilokit, jonka jälkeen taluttelin Awaa. Sitten kun Sara tuli, alettiin laittamaan ponia kuntoon ja lämmitettiin. Unohdettiin sitten voilokit mutta haettiin ne autolta. Lämmityksessä Awa meni tosi hyvää ravia ja otti myös pari laukkapätkää.
Startti oli hyvin yksinkertainen, Awa pääsi 20m pakilta pian keulaan ja Sara pääsi ajamaan muita karkuun. Takasuoralla takaa tuli juna, niin Awa säikähti ja laukkasi pari askelta. Ylivoimavoittohan sieltä tuli, ei joutunut menemään edes kovaa.
Tulokset
Lähtölistat

Kaustinen 15.4
Eilen olimme siis Kaustisella raveissa. Ensin käytiin hakemassa voilokit ja iskä jäi kahville(jälleen). Minä ja Sara mentiin autolle ja oltaisiin menty kävelyttämään Awaa, mutta ei saatu kunnolla hevosauton väliseiniä auki ennen kuin iskä tuli. Käytiin sitten kävelyttämässä pikku pätkä. Lämmityksessä Sara laukkuutti, koska Awa parantaa silloin ravia.
Startissa meni muuten ihan hyvin, mutta takasuoralla poni jäi seurustelemaan sen ponin kanssa mitä se oli ohittamassa. Loppusuoralla tuli laukka, kun säikähti kauhealla vauhdilla takaa tulevaa ponia, joka oli Dynamit III. Poni oli oikein hyvä viides.

Lähtölistat

                           Tulokset
Ylivieska 17.4
Viimeinen pääsiäisloman päivä meni jälleen raveissa. Lämmityksessä mentiinkin tällä kertaa ravia, koska halusimme kokeilla mitä siitä tapahtuu. Lämmityksen jälkeen iskä otti etusista hokit pois. Itse startissa Awa lähti hyvin Miettusen Elinan ponin vanavedessä kirimään ja meni tosi hyvin. Loppusuoralle käännyttäessä poni sai vauhdin päälle ja tuli kovaa vauhtia kakkoskamppailuun. Maalikameraan se meni, mutta kolmanneksi jäimme. Kuitenkin saa olla todella tyytyväinen poniin!
Lähtölistat
Tulokset

Mulla alkaa se korttikurssi huomenna, saatte sieltä varmaan ensi viikon perjantaiksi juttua.
Seuraavaan postaukseen!
-Iida


2 kommenttia:

Suosituimmat