sunnuntai 24. joulukuuta 2017

70# Suuria päätöksiä

Moikka!

Jos olette lukeneet viime postauksen, tiedättevarmaan Goldan tilanteesta ja siitä, että jos se ei alkaisi käyttäytyä niin se lähtisi keväällä kotiinsa. Pohdimme asiaa omistajan kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että poni suuntaa kotipuoleen, sillä siellä sen on hyvä olla tutussa laumassa ja stressittä, raviurheilua sen pää ei yksinkertaisesti kestänyt. Poni lähti 10.12. kotiinsa, samana päivänä, jolloin Aatos juoksi Kaustisella kilpaa.
    Aatos otti pahan laukan alkuun ja jäi noin 70m muista. Se kuitenkin otti porukan kiinni ja olisi varmaan vielä voittanut, mutta kolmanteen kurviin tuli toinen laukka. Näiden laukkojen yhteismitta oli niin pitkä, että hämähäkkimies tuli hylätyksi. Se oli myös neljäs hylky tauluun, joten keväällä Aatos jatkaa koelähdöstä. Ehkä tämä tästä vielä iloksi jossain vaiheessa muuttuu.


Ponittomaksi ei kuitenkaan jääty, vaan talliin muutti kaksivuotias Kotirinteen Qullanmuru, eli tutummin Muru. Se on musta shetlanninponitamma, jonka opetus on nyt käynnissä. Muru omaa reilusti omaa luonnetta, mutta kuitenkin ihan asiallinen ponitamma. Murun täysveli Kakkulanmäen Pablo on aloitellut uraansa erittäin mallikkaasti. Murun kanssa olisi tarkoitus päästä kilpailemaan ensi vuonna, mikäli kaikki etenee normaalisti.


Seuraavaan postaukseen!
-IIDA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat