keskiviikko 22. helmikuuta 2017

53#Nopeita kuulumisia

Moikka!
Helmikuu(kin) on ollut blogin osalta melko laiskaa aikaa, mutta en näe järkeä väkipakollaalkaa pusertamaan blogitekstiä, sillä se ei ole mitenkään kovin ihanaa ja se näkyy tekstissä. Siispä kirjoittelen silloin kun on inspiraatiota.

Pinjan kanssa meni pitkään hyvin, kunnes ihanaiset peilijääkelit saapuivat ja kenttä oli ja on vieläkin kävelykunnossa. Nyt peltorata on hyvä, mutta tänään en ehtinyt ratsastaa, koska kengittäjä kävi ja hoidin kunnolla kouluhommia. Huomenna koitan keretä liikuttaa molemmat ponit.


Awa joutui myöskin lomailemaan ajopaikkojen puutteen takia, mutta ollaan päästy jo kerran ajamaan. Tamma tuntui minun käteen aika hyvältä, meillä on uusi kuolain käytössä, nahoitettu suora. Onhan se aika paksu, mutta poni ei ole vastustellut ja se on ollut tyytyväinen uuteen kuolaimeensa. En tiedä olenko jo kertonut, mutta Awan kauden avaus on näillänäkymin 19.3 Ylivieskassa.
  Minut on muuten ilmoitettu Kaustiselle P-ajolupakurssille. Nyt ainut pelko on vain, jos se ei tulekaan täyteen, mutta toivotaan, että sinne saadaan tarpeeksi väkeä.

Tämä nyt oli hyvin lyhyt postaus, mutta sentään jotain! Saatte Raviponioppaan toisen osan lähipäivinä, joten sitä odotellessa.
Seuraavaan postaukseen!
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat