maanantai 31. lokakuuta 2016

29#Paholaisponin liikuttelua

Moikka!

Ratsastelin tänään Awalla ilman satulaa, joten ajattelin tulla postailemaan siitä. En nyt hankkinut kuvaajaa, mutta laitan jotain kuvia mitä nyt vain Awasta löydän.
Hain ponin tarhasta ja ensimmäinen testailu tapahtuikin jo pesupaikalla, sillä poni lähti painattamaan takaisin ulos, mutta sain sen pidettyä, joten uudelleen vaan, tällä kertaa onnistuen. Awa oli aika häsläävällä tuulella, mutta sain sen ihan kunnialla kuntoon.

Mitähän tässäkin tapahtuu :D
Kävelin muutaman kierroksen pitkin ohjin, sitten otin ohjat tuntumalle, mutta jatkoin käynnissä. Taivuttelin ponia hyvin kulmiin ja tein lävistäjien avulla kahdeksikon muotoista kuviota. Awa koitti vähän kiemurrella, mutta muutamalla lävistäjillä se meni jo ihan nätisti suorana. Kohta lisäsin lävistäjien keskelle pysäytyksen ja neljän askeleen peruutuksen. Se meni ihan hyvin, joten lisäsin lävistäjille ravin, josta sitten tein pysäytyksen ja peruutuksen. Meni ihan hyvin kunnes napautin matelevaa ponia raipalla kaulalle, Jolloin se päättää kääntyä äkillisesti sivulle, jolloin pyörähdän kyljelleni maahan. No, ei muutakuin takaisin selkään ja poni takaisin töihin. Sen jälkeen se toimi ihan hyvin. Otin molempiin suuntiin vielä pari laukkaympyrää. Sitten otimme loppuravit ja -käynnit, jonka jälkeen hoidin Awan pois.
Seuraavaan kertaan!
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat