sunnuntai 18. lokakuuta 2015

2# Uusi talli, uudet kujeet!

Hei taas heihei!

Eli, en ole postaillut koeratsastuksen jälkeen, koska yksityisellä, jossa Jojo asui, on tarkkaa yksityisyydestä ja kuvia ei tullut sellaisia mitkä olivat sopivia. Kuvattomia postauksia en tee. Nyt perjantaina kuitenkin Jojelius muutti ylivieskan hevoskeskukselle ja tänään ratsastin hänellä ekaa kertaa siellä.

Ekaksi haettiin Jojo karsinaan ja ponin omistaja näytti paikkoja. Aloin sitten harjailemaan Jojoa siinä ja laitoin sen kuntoon ja näin. Olikin sitten edessä vaikea päätös, mennäkö kentällä vai maneesissa :D. Päädyin valitsemaan kentällä menon.

Menin aika pitkät alkukäynnit, joissa pyrin saamaan Jojon taipumaan ja kulkemaan reippaasti eteen. Sitten otin ravia ja tein paljon paljon voltteja. Sitten vaihdoin harjoitusta ja menin suoraa uraa, yrittäen saada pitkillä sivuilla Jojon ravaamaan mahdollisimman lujaa ja lyhyillä sivuilla oikein rauhallisesti. Sujui hyvin, muutaman kerran mentiin aikas lujaa. Jojo tuntui aika yhteistyöhaluiselta, eikä se pöllöillyt ollenkaan.







Otin sitten laukkaa. Aluksi vasemmalle otin pari nostoa ympyrällä ja yhden koko uralla. Jojo nosti tähän suuntaan erittäin hyvin ja ylläpiti laukkaa loistavasti. Tai, minähän siis sitä laukkaa ylläpidin, mutta Jojo oli erittäin vastaanottavainen.
Ensimmäinen osto oikeallekin onnistui ihan hyvin, sitten tulikin ongelmia. Jojo päätti, että se ei liiku mihinkään ja sitten vain meni kiitoravilla. Sain sen kuitenkin laukalle ja se meni ihan ok. Jojo on valkoinen ponitamma, joten luonnettahan siltä löytyy vaikka muille jakaa! :D

Laukkakuvat ovat erittäin huonoja, sori vaan :)






Tähän loppuun vielä kiva yhteiskuva 

"Herkkujaaa!! Joojooo mullemulle jee!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat